Začnimo delati
skupaj.
Slider

V OBRAZCU SPODAJ najdete nekaj različnih razlogov, zaradi katerih bi morda želeli stopiti v stik z nami.

Tukaj so vsi opisani, da boste obrazec spodaj lažje uporabili:

  • Splošno zanimanje: Če se vas nobena od spodnjih navedb ne tiče, potem izberite to opcijo.
  • Analiza poslovnega vpliva >> 55 min svetovanje, cena 195 € + DDV: Morda vam je dovolj, da dobite analizo vašega poslovnega vpliva na trgu in v vaši panogi. Posvet poteka v živo ali preko video klica. Analiza je za vas BREZPLAČNA, če se odločite za 1-na-1 trening ali za 1-na-1 transformacijo poslovnega vpliva. V analizo je vključen video posnetek analize. Za učinkovito analizo boste dobili vprašalnik o vašem poslovnem fokusu in trenutnem poslovnem vplivu.  
  • Zanima me odkrivanje poslovnega vpliva >> 4-urni intenzivni 1-na-1 trening, cena 492€ + DDVOznačite to opcijo, če želite imeti oseben trening (v živo ali z video klicem), v katerem boste dobili METODO, USMERITVE IN NAČRT za odkrivanje & širitev vašega poslovnega vpliva, vpliva vaših zaposlenih in vaše organizacije kot celote. Lahko boste že na treningu odkrili vaš pravi in najpomembnejši poslovni vpliv. Za učinkovit trening boste prejeli vprašalnik. Zraven BREZPLAČNO dobite še 55 min 1-na-1 analizo vašega poslovnega vpliva (v vrednosti 195 € + DDV).
  • Najemite nas za transformacijo vašega poslovnega vpliva >> 4 mesečni 1-na-1 program, ponudbo prejmete po sestanku: Izberite to, če bi želeli postati poslovni influencer ali influencerka v vaši panogi & na vašem trgu. To je za vse, ki želite vašo poslovno edinstvenost razširiti po svetu. Ali morda iščete za vaše podjetje nekoga, ki bo znal prepoznati in svetovati KAJ potrebujete v vašem poslu in ZAKAJ, da boste lahko razširili vaš vpliv. V 4-ih fazah boste prišli do tega, kaj vaš pravi poslovni fokus, ugotovili v čem ste edinstveni in kaj je vaš največji poslovni vpliv. Ko to najdemo, se vam bo posel naravno začel širiti. Nato vam bomo pomagali vaš poslovni vpliv tudi pravilno pokazati. Če boste želeli še več, pa vam bomo pomagali zgraditi sistem za zbiranje povpraševanj in kontaktov in vam zgradili lasten prodajni motor. 
  • Želim na delavnico o odkrivanju in širitvi vpliva >> 4-urna intenzivna DELAVNICA, cena 249 € +DDVČe bi želeli vaš poslovni vpliv odkrivati v skupini še z max. osmimi vodji iz različnih podjetij, potem je delavnica “Odkrij svoj vpliv v poslu” idealna za vas. Preverite proste termine delavnice in se prijavite na tisto, ki vam najbolj ustreza. S promocijsko kodo prejmete 50 € PRIHRANKA. 4 ure, ki si jih boste vzeli samo zase, se vam lahko zelo dobro obrestujejo!  
  • Najemite nas za govorca na vaši konferenci:  Kliknite to opcijo, če želite imeti Uroša Ferlina kot govorca na konferenci ali delavnici oz. katerega od influencerjev & influencerk, s katerimi dela. 

Pokličite nas

041 565 641

Pišite nam

uros.ferlin@fact.si

Naslov pisarne

Barjanska cesta 68
Ljubljana 
in
Tehnološki park 22a
Stavba F
1000 Ljubljana

URE pisarne

Pon-Pet: 9:00-18:00
Sob in Ned: Zaprto

Obrazec za kontakt

Če želite, nam lahko opišete s kakšnim izzivom se srečujete odkrivanju vašega poslovnega vpliva, pri širitvi vašega posla, vaše cilje in pričakovanja.

Ustrezno označite (pomagajte si z opisi nad obrazcem)*:

Če bi radi stopili direktno v stik z Urošem Ferlinom kliknite tukaj.

4 + 6 =

Cene veljajo od 15.4.2019. Hvala vaš za obisk! 

Reinvent. Inspire. Spread. Influence. 

  INSPIRE. SPREAD.

FACT d.o.o. je podjetje za poslovni vpliv.

Svetujemo, izobražujemo, raziskujemo in izvajamo aktivnosti za odkrivanje edinstvenih poslovnih vplivov in načine kako jih pokazati & ponesti v svet, da se posel širi naravno.

Verjamemo, da lahko naredimo spremembo v svetu.

SPOZNAJMO SE:

E-pošta

uros.ferlin@fact.si

Naslov

Tehnološki park 22a, stavba F
1000 Ljubljana

}

Ure pisarne

Pon-Pet: 9:00-18:00
Sob in Ned: Zaprto