Začnimo delati
skupaj.
Slider

HVALA ZA ZANIMANJE. V OBRAZCU SPODAJ najdeš nekaj različnih razlogov, zaradi katerih morda želiš stopiti v stik z mano.

Tukaj so vsi opisani, da obrazec spodaj lažje uporabiš:

  • Splošno zanimanje: Če se te nobena od spodnjih navedb ne tiče, potem izberite to opcijo.
  • Analiza poslovnega vpliva >> 55 min svetovanje: Morda ti je dovolj, da dobiš analizo poslovnega vpliva na trgu in v panogi. Posvet poteka v živo ali preko video klica.  
  • Zanima me odkrivanje poslovnega vpliva >> 4-urni intenzivni 1-na-1 treningOznači to opcijo, če želiš imeti oseben trening (v živo ali z video klicem), v katerem dobiš METODO, USMERITVE IN NAČRT za odkrivanje & širitev svojega poslovnega vpliva, vpliva tvojih zaposlenih in tvoje organizacije kot celote. Lahko že na treningu odkriješ svoj pravi in najpomembnejši poslovni vpliv. Za učinkovit trening prejmeš vprašalnik. 
  • Najemi me za transformacijo tvojega poslovnega vpliva >> 4 mesečni 1-na-1 program, ponudbo prejmeš po prvem srečanju: Izberite to, če želiš postati poslovna avtoriteta v tvoji panogi & na tvojem trgu & pri tvojem delu. To je za vse, ki si želite svojo poslovno edinstvenost razširiti po svetu. Ali morda iščeš za svoje podjetje nekoga, ki bo znal prepoznati in svetovati KAJ potrebuješ v poslu in ZAKAJ, da lahko lažje razširiš svoj vpliv. V 4-ih fazah prideš do tega, kaj tvoj pravi poslovni fokus, ugotoviš v čem je tvoja edinstvenost in kaj je tvoj največji poslovni vpliv. Ko to najdeva, se ti bo posel naravno začel širiti. Nato ti bom pomagal tvoj poslovni vpliv tudi pravilno pokazati. Če po tem želiš še več, ti lahko pomagam zgraditi sistem za zbiranje povpraševanj in kontaktov in ti zgradili lasten prodajni motor. 
  • Želim na delavnico o odkrivanju in širitvi vpliva >> 4-urna intenzivna DELAVNICAČe želiš svoj osebni poslovni vpliv odkrivati v skupini še drugimi ljudmi iz različnih podjetij, potem je delavnica “Odkrij svoj vpliv v poslu” idealna zate. Preverit proste termine delavnice in se prijavi. 
  • Najemi me za govorca na vaši konferenci:  Kliknite to opcijo, če želiš imeti Uroša Ferlina kot govorca na konferenci ali delavnici oz. katerega od vplivnih poslovnih avtoritet, s katerimi dela. 

Pokliči

041 565 641

Piši mi

uros@urosferlin.si

Naslov pisarne

Barjanska cesta 68
Ljubljana

URE pisarne

Pon-Pet: 9:00-18:00
Sob in Ned: Zaprto

Obrazec za kontakt

Če želiš, mi lahko opišeš s kakšnim izzivom se srečuješ pri odkrivanju tvojega poslovnega vpliva, pri širitvi tvojega posla, tvoje cilje in pričakovanja.

Ustrezno označi (pomagaj si z opisi nad obrazcem)*:

Lahko mi tudi samo pošlješ e-mail na: uros@urosferlin.si

4 + 1 =

Hvala za obisk! 

Reinvent. Inspire. Spread. Influence. 

  INSPIRE. SPREAD.

Tukaj sem d.o.o. (FACT) je podjetje za poslovni vpliv, poslovno prisotnost in učinkovitost.

Svetujemo, izobražujemo, raziskujemo in izvajamo aktivnosti za odkrivanje edinstvenih poslovnih vplivov in načine kako jih pokazati & ponesti v svet, da se posel širi naravno.

Verjamemo, da lahko naredimo spremembo v svetu.

SPOZNAJMO SE:

E-pošta

uros@urosferlin.si

Naslov

Barjanska cesta 68
1000 Ljubljana

}

Ure pisarne

Pon-Pet: 9:00-18:00
Sob in Ned: Zaprto